miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinși cu droguri în buzunare

Jandarmii mehedințeni au prins, sâmbătă, trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 20 ani, care aveau asupra lor droguri.
„Sâmbătă, 21 ianuarie a.c., jandarmii au surprins trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 20 ani, care aveau asupra lor, fiecare, câte plic transparent ce conținea materie vegetală și câte un pachet cu folie pentru confecționarea țigaretelor. Ulterior s-a constatat că amestecul vegetal în cantitate de 15 grame, reprezintă caracteristicile drogurilor de risc și urma a fi comercializat. Împotriva celor trei tineri, jandarmii au întocmit și înaintat organelor competente, actele de sesizare privind, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Mehedinți.
În perioada 21-24 ianuarie, a.c., aproximativ 40 de jandarmi au acționat zilnic pentru menținerea unui climat de de ordine și siguranță publică în județ.
„În urma desfășurării misiunilor specifice, jandarmii mehedinţeni au constatat 14 situații privind abateri de la normele legale în vigoare, este vorba de 3 infracțiuni și 11 contravenții, valoarea acestora fiind de 2.100 lei. Astfel, majoritatea sancţiunilor contravenţionale au fost aplicate conform prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată (tulburarea ordinii şi liniştii publice, proferarea de injurii şi expresii jignitoare, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele amenajate, provocare şi participare la scandal) și prevederilor Legii nr.12 /1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de comerț ilicit”, se mai arată în comunicatul menționat.

Politica