joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Piețele primesc încă un teren pentru târg, de la primărie

Primăria Craiova supune votului consilierilor locali, în ședința de astăzi, alocarea unei suprafețe de teren suplimentare către SC Piețe și Târguri Craiova SRL, pentru ca societatea să dezvolte activitatea Târgului Municipal Zilnic.

„După preluarea în concesiune către SC Piețe și Târguri Craiova SRL a suprafeței totale de teren de 14.536 mp situată în str. Dr. Dimitrie Gerota nr. 7, se solicită, prin adresa menționată mai sus, majorarea cu 9.670 mp în vederea dezvoltării activității în punctul de lucru respectiv”, se arată în raportul atașat proiectului de hotărâre. Piețele au primit de două ori suprafețe la această adresă, după ce Târgul Municipal Zilnic a fost mutat de pe strada Caracal, după incendiul izbucnit acolo.

Terenul ar urma să fie concesionat în baza unei cereri făcute de SC Piețe și Târguri în urmă cu două săptămâni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrucât actuala suprafață de teren nu este suficientă pentru dezvoltarea acestei piețe mixte, SC Piețe și Târguri Craiova SRL vă supune atenției solicitarea de a analiza posibilitatea transmiterii în folosință a unui teren în suprafață de aproximativ 10.000 mp, identificat conform planului de situație anexat, în vederea dezvoltării pieței mixte care a început să funcționeze în anul 2016”, au transmis Piețele primăriei.

Administrator nou la SC Piețe

SC Piețe și Târguri va avea și un nou administrator, în persoana lui Alin Mărăcine, unul dintre directorii societății. Punctul a fost introdus peste ordinea de zi a ședinței de azi, în cursul după-amiezii de miercuri, odată cu cel privind încetarea contractului de administrare încheiat între SC Pieţe și Târguri Craiova și Claudiu Neagoe.

Politica