Olt. Familie cu opt copii, mutată în locuințe modulare

O familie cu opt copii, din județul Olt, va fi mutată de autorități în locuințe modulare. Decizia a fost luată după ce familia a rămas pe drumuri, în urma unui incendiu care le-a distrus casa.

Familia, din Grădinari, formată din 12 persoane, între care opt copii, a rămas fără locuință în urma unui incendiu. Autoritățile au luat decizia de a le da două locuințe modulare, relocate din comunele Corbu şi Optaşi Măgura.

În cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt, din data de 26 ianuarie 2017, s-a stabilit dislocarea a două locuințe modulare disponibile, aflate în custodia Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență Corbu și Optași, către Comitetul Local pentru Situații de Urgență Grădinari. Locuințele modulare vor fi folosite de o familie, formată din 12 persoane, opt copii minori, cu vârste cuprinse între doi și zece ani și patru adulți, a cărei locuință a fost distrusă de un incendiu puternic”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu. El a adăugat că incendiul s-a produs, luni, 23 ianuarie, în jurul orei 4.00, iar pentru lichidarea acestuia au acționat pompierii de la Detașamentul Drăgășani.

Populare

Recomandări

VIDEO/ Dolj. Acțiuni de tip „blitz”, în Craiova și Sadova

Poliţiştii rutieri au acționat, în ultimele 24 de ore,...

9 trenuri CFR, scoase temporar din circulație

Protecția Consumatorilor a scos temporar din circulație 9 trenuri...

Europa se pregătește pentru posibile întreruperi în funcționarea rețelelor de telefonie mobilă

Ceea ce părea odinioară de neimaginat ar putea să...

Proiect de lege: Bolnavii de cancer primesc certificat de handicap

Guvernul pregăteşte un proiect prin care toţi pacienţii să...