sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Familie cu opt copii, mutată în locuințe modulare

O familie cu opt copii, din județul Olt, va fi mutată de autorități în locuințe modulare. Decizia a fost luată după ce familia a rămas pe drumuri, în urma unui incendiu care le-a distrus casa.

Familia, din Grădinari, formată din 12 persoane, între care opt copii, a rămas fără locuință în urma unui incendiu. Autoritățile au luat decizia de a le da două locuințe modulare, relocate din comunele Corbu şi Optaşi Măgura.

În cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt, din data de 26 ianuarie 2017, s-a stabilit dislocarea a două locuințe modulare disponibile, aflate în custodia Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență Corbu și Optași, către Comitetul Local pentru Situații de Urgență Grădinari. Locuințele modulare vor fi folosite de o familie, formată din 12 persoane, opt copii minori, cu vârste cuprinse între doi și zece ani și patru adulți, a cărei locuință a fost distrusă de un incendiu puternic”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu. El a adăugat că incendiul s-a produs, luni, 23 ianuarie, în jurul orei 4.00, iar pentru lichidarea acestuia au acționat pompierii de la Detașamentul Drăgășani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica