joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Controale în cluburi, baruri și discoteci, 10 amenzi au fost aplicate

Au fost efectuate 11 controale de prevenire inopinate la obiective cu afluenţă de persoane din categoria cluburi şi discoteci, în perioada 21 – 26.01.2017, din care 8 au fost finalizate prin note de control, fiind aplicate 10 amenzi în cuantum de 18 500 lei.

La activităţi au participat echipe mixte formate din cadrele M.A.I. (pompieri, poliţişti şi jandarmi).

În urma centralizării datelor obţinute până la aceste moment, cadrele inspectoratului au depistat un număr de 18 deficienţe în domeniul apărării împotriva incendiilor, 5 fiind remediate până la încheierea controlului, iar 12 fiind sancționate cu 10 amenzi și 2 avertismente.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Principalele deficienţe constatate au constat în: exploatarea instalaţiilor electrice cu defecţiuni şi improvizaţii; utilizarea stingătoarelor de incendiu având termenul de valabilitate depăşit; neîntreţinerea corespunzătoare a instalațiilor cu rol de protecție în caz de incendiu; utilizarea unor elemente de decor (material fonoabsorbant) pentru care nu s-au prezentat documente care să certifice comportarea la foc; nesolicitarea şi neobţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu.

Nu au fost constatate situaţii care se circumscriu prevederilor legale cu privire la aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare constând în oprirea funcţionării.

Politica