marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj: Măsuri în urma accidentului din zona Complexului Păltiniş

După accidentul petrecut, vineri, în Târgu Jiu când doi oameni, soţ şi soţie, au fost spulberaţi pe o trecere de pietoni de un şofer vitezoman, primarul interimar al municipiului, Aurel Popescu, a luat decizia de a monta relantoare în apropierea centrului comercial unde s-a petrecut accidentul şi unde există un trafic pietonal intens. De asemenea, edilul, vrea ca în următoarea perioadă să monteze şi un semafor automatizat în zonă.

“După tragedia de la sfârşitul săptămânii trecute când două persoane au murit spulberate pe o trecere de pietoni în zona Păltiniş am luat o primă decizie pentru a preîntâmpina alte evenimente tragice. Miercuri, vor fi montate relantoare în apropierea centrului comercial unde există un trafic pietonal intens, iar în lunile care urmează va fi montat şi un semafor automatizat (acţionat la buton). Indicatoare privind restricţia de viteză au existat, dar semnificaţia lor nu a fost respectată. Am aflat şi că autorităţile au decis arestarea şoferului vinovat. Ar trebui să fie un semnal dat vitezomanilor şi celor care consideră că drumurile publice sunt piste de raliu”, a scris Aurel Popescu pe pagina sa de socializare.

Reamintim că, vineri, 20 ianuarie, în zona Complexului Păltiniş, doi oameni au fost loviţi în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Șoferul, nu i-a văzut pe cei doi şi i-a lovit în plin. Victimele au fost transportate la spital în stare gravă, după ce au fost târâte aproape 150 de metri, însă au decedat.
Ca o ironie a sorţii, cu doar câteva momente înainte de tragedie, bărbatul de 59 de ani tocmai ieşise dintr-un magazin de unde cumpărase câteva lumânări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

 

Politica