sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Exclusiv! Blocați de mașina poliției

O familie spune că a trebuit să aștepte, două ore, în frig, cu copilul mic în brațe ca un polițist să mute mașina de serviciu cu care o blocase pe a lor. S-a întâmplat luni, în Craiova, în parcarea din spatele Mercur Center. Poate că situația ar fi rămas nesesizată și s-ar fi repetat dacă prin zonă nu se întâmpla să treacă un corespondent Jurnalul Olteniei, care l-a și surprins pe agent când se întorcea la mașină.

În urma clipului video și informațiilor transmise de către jurnaliștii de la Jurnalul Olteniei, conducerea I.P.J. Dolj va declanșa o anchetă. Inspectorul șef, cms șef Nicolescu Constantin a precizat că nu tolerează un astfel de comportament și mulțumește pentru informații. De asemenea, sperăm ca și pe viitor să ne semnalați și alte astfel de situații pentru a fi luate măsuri”, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Iată ce ne-a transmis corespondentul nostru, Daniel Burchel:

Policlinica Buna Vestire Craiova

Unii politisti doljeni demonstreaza ca nu au pic de jena atunci cand aleg sa lase autoutilitara de serviciu la voia intamplarii, dupa cum au interes sau in functie de cum le dicteaza lenea si comoditatea din dotare. Gandul ca ar putea incalca legislatia rutiera nu le da batai de cap unor politisti care si-au facut deja un obicei din a parca ilegal, sfidand astfel legea si orice norma a bunului simt.

Luni in jurul orelor 12:20 in parcarea aflata vizavi de fosta cladirea a IPJ (Mercur), o familie cu un copil de cateva luni in brate se tot agita pe langa o autoutilitara apartinand politiei. I-am intrebat ce s-a intamplat. Mi-au spus ca de aproximativ 2 ore asteaptau ca agentul de politie care conducea autoutilitara cu numarul MAI 29209 sa vina sa o mute pentru ca acesta ii blocase in parcare.

Dupa aproximativ 10 minute a aparut si agentul de politie care fusese, cel mai probabil, la cumparaturi in magazinul MERCUR.

L-am intrebat pe agentul de politie de modul cum si-a parcat masina. Acesta ne-a salutat, sfidandu-ne pur si simplu continuandu-si “indeletnicirea” .

 

*Informațiile și imaginile pot fi preluate numai cu citarea sursei

Politica