miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Patru răniţi, printre care doi copii de trei şi şase ani, într-un accident la Grădinari

Patru persoane, printre care doi copii în vârstă de trei şi şase ani, au ajuns la spital, marţi după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier, pe DN 64, în comuna Grădinari, judeţul Olt.

Având în vedere faptul că localitatea Grădinari este la limita cu judeţul Vâlcea, la evenimentul rutier au intervenit un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă de la ISU Drăgăşani. Ulterior, au mai ajuns trei ambulanţe de la SAJ Olt şi alte două de la SAJ Vâlcea, fiind anunţată o victimă încarcerată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că în accident a fost implicat un singur autoturism, victimele fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. „Intervin echipajele de la Drăgăşani, pe principiul timpului de răspuns. Este vorba de un singur autoturism condus de o femeie. În maşină se aflau şoferiţa, doi minori în vârstă de trei şi şase ani şi o bătrână, care era blocată în autoturism. Ea nu a putut să iasă, dar nu era încarcerată. Toate victimele au fost transportate la UPU Slatina. Şoferiţa este politraumatizată, în stare mai gravă, iar celelalte victime au traumatisme diverse”, a precizat plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica