joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

I-a sustras din mână telefonul mobil pe care îl oferea spre vânzare și a fugit

Aseară, în jurul orei 21.15, polițiștii Secției 3 Poliție au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către P.MARIUS, 30 de ani, din Craiova despre faptul că, în timp ce se afla în zona „Dacia”, i-a fost sustras din mână telefonul mobil pe care îl oferea spre vânzare, autorii fugind în direcția Piața Eroilor.

La fața locului au fost dirijate echipajele de siguranță publică, iar pe strada Revoluției, polițiștii au imobilizat unul dintre suspecți, astfel fiind identificat în persoana lui S.I., de 17 de ani, din Craiova.

Prin extinderea investigațiilor polițiștii craioveni i-au identficat și pe ceilalți participanți la comiterea furtului, respectiv: G.R., C.G., ambii de 17 ani și  S.CONSTANTIN, 20 de ani, toți din municipiul Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au stabilit în urma audierilor și a probelor faptul că aceștia au luat legătura cu partea vătămată care oferea spre vânzare un telefon mobil și s-au întâlnit în zona Complexului Dacia. Astfel, craioveanul de 30 de ani i-a înmânat telefonul mobil lui S.I. pentru a-l analiza, însă tânărul de 17 ani a fugit cu telefonul în direcția Pieței Eroilor.

Telefonul mobil a fost recuperat de către polițiști, acesta fiind restituit părții vătămate.

Polițiștii craioveni au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

 

 

Politica