vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipele de volei revin în campionat

Băieţii pregătiţi de Dănuţ Pascu şi fetele antrenate de Daniel Săvoiu se vor întoarce în acest weekend la meciurile oficiale din campionat. Gruparea masculină de volei şi-a reintrat deja în rol odată cu startul meciurilor din Liga Campionilor, unde a avut de întâlnit, marţi seara, echipa italiană Azimut Modena în deplasare, întâlnire pe care a pierdut-o cu 3-1.

SCM U Craiova va evolua, sâmbătă, de la ora 15.00, în prima etapă a anului din campionat pe teren propriu, contra unui adversar redutabil, ACS Volei Municipal Zalău, echipa clasată pe locul secund în clasament şi cu care s-a lupta în sezonul trecut pentru titlul de campioană. Elevii lui Pascu au prestat un joc foarte bun în disputa din competiţia europeană şi moralul lor ar trebui să fie unul ridicat, aşa că nu au motive să nu abordeze meciul cu Zalău la victorie.

Cealaltă echipă de volei a SCM U Craiova va juca tot sâmbătă, doar că în deplasare la CSM Bucureşti, de la ora 13.00. Practic, fetele lui Săvoiu nu îşi permit să aibă pretenţii la o victorie în disputa din capitală, diferenţa de valoare dintre echipa bucureşteană şi formaţia din Bănie fiind una mare. O singură victorie au reuşit craiovencele în acest sezon, împotriva lui CSU Galaţi, iar în faţa celorlate echipe mai mereu nu prea au un cuvânt de spus.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica