vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cinci angajaţi ai AJOFM Gorj, după gratii

Cinci angajaţi al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, fostul director executiv, dar şi consilieri superiori, au fost reţinuţi pentru 24 de ore! Cu toţii sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de fraudă informatică, fals informatic şi abuz în serviciu. Mai exact, spun anchetatorii aceştia ar fi întocmit fictiv mai multe dosare de şomaj. Astfel, şi-au însuşit 473 de mii de lei. 

La data de 18 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de fraudă informatică, fals informatic şi abuz în serviciu, procedând la reţinerea pentru o perioadă de 24 ore a 5 inculpaţi, 3 femei şi 2 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 39 şi 64 de ani, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Din probatoriul administrat în dosar a reieşit faptul că în perioada 2002 – 2012, suspecţii au întocmit în fals un număr de 140 de dosare de şomaj, în scopul de a obţine beneficii materiale pentru sine şi pentru alţii, prejudiciind bugetul asigurărilor de şomaj cu suma de 473.000 lei. Joi, inculpaţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica