vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

54 de poliţişti au depus jurământul la IPJ Vâlcea

54 de polițişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au depus jurământul, joi, în sala de şedințe a instituției, în prezența prefectului judeţului Vâlcea şi a şefilor de structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect, şi fără părtinire legile ţării, să-mi îndeplinesc cu răspundere şi bună credinţă îndatoririle ce îmi revin potrivit funcţiei şi să păstrez secretul profesional. Aşa să îmi ajute Dumnezeu!”, a fost jurământul de credință față de patrie pe care l-au rostit noii polițişti.

Festivitatea a fost deschisă de şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, comisar şef de poliţie Berechet Bogdan. De asemenea, prefectul judeţului Vâlcea şi şefii de structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne le-au adresat mesaje poliţiştilor. Ceremonialul s-a încheiat cu felicitarea noilor poliţişti de către şeful inspectoratului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

19 polițiste şi 35 de polițişti au promovat concursul

19 poliţiste şi 35 poliţişti au promovat concursul pentru ocuparea unor posturi de agenţi prin încadrare din sursă externă, organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române la data de 19 noiembrie 2016, în judeţul Vâlcea.

Timp de trei luni de zile, noii polițişti vor participa la cursul de inițiere în carieră, un curs de pregătire intensivă. Acesta va începe în data de şase februarie, iar de instruirea agenților se vor ocupa profesorii şi poliţiştii specializaţi din cadrul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor „Nicolae Golescu” Slatina.

După finalizarea cursului de iniţiere în cariera de poliţist, pentru 3 luni se vor afla „în responsabilitatea unui coleg cu experienţă”, care le va arăta ce presupune munca de poliţie, iar din acel moment vor avea şi dreptul folosirii armamentului din dotare.

 

Politica