marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Obligate la victorie

Handbalistele de la SCM U Craiova vor întâlni în această după-amiază, în Sala Polivalentă din Bănie, formaţia Măgura Cisnădie, în cadrul primei etape din returul campionatului. Cum în meciul din tur, echipa craioveană s-a impus cu 33-25 în deplasare, victoria în al doilea duel cu formaţia din Cisnădie din acest sezon nu ar trebui să reprezinte o problem prea mare pentru elevele lui Burcea, care sunt într-un anume fel obligate să facă tot posibilul pentru a câştiga toate punctele după eşecul neplăcut contra grupării vâlcene din primul joc al anului.

Măgura Cisnădie nu este un adversar de temut pentru SCM U Craiova, dar necesită totuşi o atenţie sporită din partea jucătoarelor craiovene, care nu îşi mai permit greşeli în meciuri de acest gen. În primele două meciuri din acest an, formaţia clasată pe locul zece a pierdut în faţa lui CSM Roman pe teren propriu (23-24) şi în deplasare la Dunărea Brăila (29-21), în timp ce gruparea din Bănie nu a evoluat în prima etapă din 2017 şi în cea de-a doua a pierdut acasă cu HCM Râmnicu Vâlcea. Antrenorul craiovencelor le-a transmis elevelor sale să abordeze meciul de azi cu multă seriozitate, iar chiar dacă sunt favorite la victorie, adversarul pe care îl vor întâlni are jucătoare cu experienţă ce pot crea dificultăţi pentru handbalistele alb-albastre.

“Sunt convins că victoria ne este la îndemână în partida de joi (n.r. azi), însă trebuie să tratăm jocul cu seriozitate. Echipa din Cisnădie are în componenţă jucătoare valoroase, care activează de foarte mulţi ani în Liga Naţională. Suntem conştienţi că nu trebuie să mai facem niciun pas greşit. Eşecul cu Vâlcea ne obligă să facem un efort foarte mare şi să aducem puncte şi din deplasare”, a declarat Bogdan Burcea, antrenorul echipei feminine de handbal a SCM U Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șelaru: Suntem încrezătoare că putem să ne impunem

Una dintre componentele lotului feminine de handbal  a SCM U Craiova, Carmen Șelaru, a vorbit despre partida de azi în aceeaşi notă. Este de părere că va fi un meci dificil, dar este încrezătoare că şansele victoriei sunt mai mari de partea echipei craiovene.

“Meciul cu Cisnădie va fi foarte dificil. Întâlnim o echipă care luptă până la finalul jocului, dar suntem încrezătoare că putem să ne impunem. Încercăm să jucăm cât mai bine pe extreme pentru a fi la înălţimea aşteptărilor”, a spus Carmen Șelaru.

Politica