joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O româncă și cei doi copii ai săi, dați dispăruți în Italia, în urma unei avalanșe

O româncă și cei doi copii ai săi sunt dați dispăruți, după avalanșa care a distrus un hotel din regiunea Abruzzo, scrie presa italiană, citată de Digi24. Soţul ei, cetăţean italian, a povestit că echipele de salvare au ajuns la el şi l-au scos din zăpadă, dar nu are nicio veste despre soarta soţiei şi a copiilor, mai scrie sursa citată.

Ministerul Afacerilor Externe a informat, la solicitarea Agerpres, că Ambasada României în Italia a primit semnalări conform cărora trei cetățeni români – un adult și doi minori – s-ar afla în hotelul care a fost lovit de avalanșă în localitatea Farindola, din regiunea italiană Abruzzo.

Numeroase persoane aflate în vacanță, la schi, într-o stațiune din centrul Italiei, și-ar fi pierdut viața după ce o avalanșă a lovit hotelul Rigopiano din Farindola, a anunțat joi presa italiană citată de AFP și Reuters.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform șefului protecției civile, Fabrizio Curcio, în hotelul aflat în apropiere de Farindola, în regiunea Abruzzes, se aflau aproximativ 30 de persoane. Hotelul de 4 stele avea o capacitate de 43 de camere, scrie Agerpres.

Politica