vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Întăriri de la Ljubljana

 

Impresarul  Zvonko Milojkovic vrea să aducă la Pandurii patru jucători de la liderul din Slovenia, Olimpja Ljubljana

Echipa antrenată de Flavius Stoican ar putea primi întăriri din Slovenia, prin intermediul impresarului sârb Zvonko Milojkovic. Acesta a mai colaborat în trecut cu Pandurii Târgu Jiu, dar relațiile dintre cele două părți s-au răcit în ultimii ani. O dată cu revenirea lui Marin Condescu la conducerea Pandurilor, sârbul a început să lanseze declarații de dragoste la adresa oltenilor.

”Pandurii este clubul meu de suflet! De asta m-am şi ambiţionat să aduc jucători buni, care să ajute echipa să scape de la retrogradare. Eu iubesc Pandurii”, a precizat Zvonko Milojkovic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta i-a propus la Pandurii pe fundașul stânga de 22 de ani, Aljaz Krefl, care a evoluat doar în 8, din cele 21 de etape scurse din actualul sezon, în prima ligă din Slovenia, pe fundașul central de 28 de ani Aris Zarifovici (6 jocuri), pe mijlocașul de 23 de ani Marko Vukcevic (9 jocuri) și pe atacantul macedonean de 20 de ani Dorian Babunski, care n-a bifat decât 3 minute, pe finalul partidei câștigată de Olimpjia, cu 4-1, la Radomlje, pe 4 decembrie 2016.

Babunski a  făcut junioratul la  Real Madrid, iar în sezonul 2015-2016 a jucat la CF  Fuenlabrada, în liga a III-a spaniolă, unde  a marcat de 2 ori. Printre jucătorii aduși în trecut de Zvonko Milojkovic la Pandurii s-au numărat Jaka Stromajer și Stojan Vranjes, care, ulterior, au plecat cu scandal de la Târgu Jiu și cu acuze aduse de impresar la adresa oltenilor.

Au mai pierdut 3 puncte

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ieri verdictul în cazul jocului ASA Târgu Mureș – CS Pandurii Târgu Jiu, întrerupt în mintul 45, la scorul de 2-0 pentru gazde, după ce oaspeții au refuzat să joace repriza secundă, din cauza terenului înghețat. Astfel, echipa gorjeană a pierdut jocul cu 3-0, la masa verde, a fost amendată cu 113.400 lei (aproximativ 25.000 de euro) și a fost depunctată cu 3 puncte, pentru gestul nesăbuit. Oficialii olteni sperau ca meciul să se rejoace! Luna trecută, CS Pandurii mai fusese sancționată cu pierderea a trei puncte, din cauza faptului  că a încălcat cerințele de monitorizare financiară în timpul sezonului competițional, astfel că echipa din Târgu Jiu are în prezent 18 puncte, cu 6 mai puține decât a acumulat pe teren.

Politica