vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Militarii doljeni, apel umanitar pentru George

Militarii doljeni au lansat un apel pentru familia unui camarad. George, fiul acestuia, are nevoie de ajutor. Băiatul are 20 de ani și suferă de amiotrofie spinală progresivă, formă gravă.
În urma unei crize foarte grave de pneumonie, George a fost internat la terapie intensivă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Craiova și trece prin momente extrem de grele. Viața lui George este condiționată de un aparat medical pe care îl închiriază, neavând banii necesari să-l achiziționeze.
11.500 de euro ar costa echipamentul de care tânărul are nevoie.

“Doar împreună putem să ținem în viaţă un suflet nevinovat! Băiatul camaradului nostru, plutonier adjutant Mită Ionel, are nevoie de ajutorul colegilor, al tuturor celor care dorim să-l ajutăm pe George, un tânăr de 20 de ani care suferă de amiotrofie spinală progresivă, formă gravă.
Costurile sunt mult prea mari pentru posibilitățile familiei greu încercate a colegului nostru, care a pierdut un copil și are probleme cu cel de-al doilea băiat. Vă mulţumim în numele lui George!”, a scris pe o rețea de socializare un coleg de serviciu al tatălui tânărului.

Cei care doresc să îl ajute pe George la strângerea sumei necesare pentru achiziționarea aparatului de oxigen pot dona orice sumă în contul deschis la Raiffeisen Bank pe numele Mită George Liviu, număr cont: RO87RZBR0000060016944436.
Persoanele care doresc să discute direct cu părinții lui George au la dispoziție numărul de telefon 0773759571 – Ionel Mită.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica