joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Posesori de mandate în spatele gratiilor

Polițiști din cadrul Secției de Poliţie nr. 10 Poiana Mare, împreuna cu lucrători din cadrul Posturilor de Politie Poiana Mare şi Piscu Vechi, au organizat şi executat, ieri,  o acţiune pe linia punerii în executare a mandatelor de executare a pedepsei închisorii și sentințelor penale.
Astfel, în urma activităților specifice a fost depistat, în comuna Poiana Mare, pe S.Marinel, 29 de ani, din localitate, persoană condamnată la executarea unei pedepse de 4 ani şi 4 luni închisoare pentru săvârșirea de furturi din gospodării, furturi din anexe şi infracțiuni la regimul rutier.
Tânărul de 29 de ani a fost reținut de polițiștii doljeni și introdus în Penitenciarul de Maxima Siguranță Craiova.
În aceeaşi zi,  poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj l-au depistat, în urma activităților desfășurate în municipiul Craiova, pe C.Alexandru, 27 de ani, din localitate, pe numele căruia Tribunalul Dolj a emis un mandant de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea infracțiunii de pornografie infantilă.
Cel în cauză are de executat o pedeapsă de 3 ani închisoare cu executare, acesta fiind încarcerat de polițiști la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.
IPJ Dolj

Politica