vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sute de craioveni, fără căldură în apartamente 

O avarie produsă la o conductă de agent termic a lăsat sute de craioveni fără apă caldă și căldură, afectate fiind și câteva unități de învățământ.

O conductă de agent termic s-a spart, miercuri, din cauza gerului, pe strada Vântului din Craiova, în cartierul Valea Roșie, iar pentru a o repara, reprezentanții Complexului Energetic Oltenia-Sucursala Electrocentrale II au luat decizia întreruperii furnizării agentului pentru încălzirea şi prepararea apei calde menajere, joi, până la ora 19:00.

Astfel că, locatarii a aproximativ 350 de scări de bloc nu primesc căldură în calorifere. Afectate sunt și mai multe unități de învățământ, între care un colegiu, o școală gimnazială, dar și grădinițe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primăria Municipiului Craiova a înștiințat Inspectoratul Școlar Județean Dolj pentru a lua măsurile ce se impun în astfel de situații.

Agentul termic a fost întrerupt la ora 10.30. O unitate de învățământ gimnazial are centrală proprie și elevii învață într-o turăiar în cazul a trei grădinițe, părintii au luat copiii la prânz. La Colegiul Odobleja ar putea fi afectată tura a II-a, pentru învățământul seral. Sperăm ca problema să fie remediată mai repede”, a declarat Nicușor Cotescu, inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Dolj. 

Politica