vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Autoturism furat, căutat de Poliția Dolj, găsit la Mehedinți

Căutat în Dolj, găsit la Mehedinți. În cauză e vorba de un autoturism furat. La data de 10.01.2017, ora 19:00, poliţiştii Serviciului Rutier, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere si control al traficului rutier pe DN 6, în localitatea Șimian, au oprit pentru control un autoturism ce era condus de un tânăr în vârstă de 28 ani, din Drobeta Turnu Severin. De asemenea pe locul din dreapta față, în calitate de pasager, a fost identificat un alt tânăr în vârstă de 29, din comuna Șimian, judeţul Mehedinți. Procedând la verificarea autoturismului în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat faptul că acesta figurează ca fiind furat din data de 31.12.2016 din mun. Craiova, jud. Dolj. Autoturismul a fost indisponibilizat, iar persoanele în cauză au conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean pentru verificări, cazul urmând a fi preluat de către poliţiştii doljeni în vederea continuării cercetărilor.

Șofer penal

La data de 10.01.2017, ora 19:26, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au oprit pentru control, pe bulevardul Mihai Viteazul din Drobeta Turnu Severin, un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 38 ani, din localitatea Lupeni, județul Hunedoara.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificării autoturismului în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că acesta figura ca fiind radiat din circulaţie, de către autoritățile din Belgia, de la data de 23.09.2013.

Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal.

Prins fără permis

La data de 10.01.2017, ora 22:35, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin au oprit pentru control, pe strada Cicero din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Drobeta Turnu Severin.

Procedând la verificarea conducătorului auto, poliţiştii au constatat faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule, pe numele persoanei în cauză, poliţiştii, întocmind dosar penal.

Politica