vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un severinean a accidentat două tinere pe zebră

Dosar penal pentru un tânăr din Severin care a dat cu mașina peste două tinere angajate în traversarea regulamentară a străzii pe zebră. La data de 9.01.2017, ora11:57, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu două victime omeneşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin care a constatat că un tânăr în vârstă de 23 ani, din comuna Şimian, judeţ Mehedinţi, a condus pe strada Traian(direcţia Cicero – Smârdan) un autoturism, iar la intersecţia cu strada Theodor Costescu a acroşat două persoane de sex feminin, în vârstă de 19, respectiv, 31 ani, angajate în traversare pe trecere de pietoni.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a celor doi pietoni, aceştia fiind transportaţi, pentru investigaţii medicale, la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prins cu lemne și umflat de poliție

La data de 9.01.2017, poliţiştii Postului de Poliție Iloviţa, au depistat un bărbat în vârstă de 34 ani, din comuna Iloviţa, județul Mehedinți, în timp ce transporta cu un tractor cu remorcă, pe strada Principală din localitate, material lemnos de esență gârniţă.În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că pentru cantitatea de 1,2 mc material lemnos, esență gârniţă, conducătorul auto nu deținea aviz de însoțire. Persoana în cauză a fost sancţionată conform Legii 171/2010, iar cantitatea de 1,2 mc a fost ridicată în vederea confiscării și predată Ocolului Silvic Drobeta Turnu Severin.

Politica