joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noul secund al Craiovei are încredere în potenţialul echipei

Staff-ul tehnic s-a întărit de la începutul acestei săptămâni prin aducerea unui nou antrenor secund. În ajutorul lui Gigi Mulţescu a venit la Craiova tehnicianul Marin Dună, care este optimist în ceea ce priveşte viitorul echipei oltene şi vrea să contribuie la o clasare cât mai bună în acest sezon.

„Mă bucur că am ajuns la Craiova, un brand al fotbalului românesc, o echipă care îşi propune să facă performanţă la cel mai înalt nivel. Mă bucur de asemenea că lucrez cu nea Gigi Mulţescu, pentru mine este extraordinar. Îmi place foarte mult echipa, una ofensivă, cu mulţi tineri de perspectivă, iar unii dintre ei sunt chiar certitudini care trebuie luaţi în seamă la naţionala României. Vom munci toţi împreună pentru a duce această echipă cât mai sus în clasament“, a declarat Marin Dună la instalarea sa ca antrenor secund.

În cariera sa de antrenor, Marin Dună s-a aflat la cârma echipelor Progresul Bucureşti, Dacia Mioveni, Prefab Modelul, Victoria Brăneşti, Unirea Slobozia, CS Ștefăneşti, Voinţa Sibiu şi Concordia II Chiajna, iar în acest sezon a fost secundul lui Emil Ursu la Concordia Chiajna.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Surugiu şi-a reziliat contractul oficial cu CSU Craiova

Jucătorul Olivian Surugiu a încheiat la începutul acestei săptămâni acordul cu formaţia craioveană pe cale amiabilă. Mijlocaşul dreapta a evoluat doar în şase meciuri pentru prima echipă a Craiovei în acest sezon şi a marcat un singur gol, în partida din Cupa României cu Dacia Unirea Brăila.

Politica