vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gata vacanţa! Cursurile au fost reluate, începând de azi

Cursurile au fost reluate în Dolj, începând de astăzi, 11 ianuarie, după ce, timp de două zile, acestea au fost suspendate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Decizia a fost luată de Inspectoratul Școlar Judeţean Dolj în urma consultării cu autorităţile din judeţ.

“Având în vedere buletinul şi diagnoza meteorologică emise de C.M.R.O., începând cu data de 11.01.2017, ora 8.00, în urma consultării cu prefectul judeţului Dolj şi comandantul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, primari, directorii unităţilor de învăţământ, ca urmare a Hotărârii Consiliului de Administraţie al I.Ş.J. Dolj din 10.01.2017, vă comunicăm: începând de mâine, 11 ianuarie 2017, se reiau cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţul Dolj. Unităţile de învăţământ vor asigura condiţii optime pentru revenirea în bune condiţii a elevilor la şcoală, dar şi pe întreaga perioadă a iernii.
Această măsură a fost comunicată şi MENCȘ, a precizat, marţi după-masă, inspectorul şcolar general adjunct Nicuşor Cotescu.

Politica