sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se aşteaptă CV-urile la fabrica de cablaje auto de la Târgu Jiu

Gorjenii interesaţi să lucreze la viitoarea fabrică de cablaje auto de la Rostramo îşi pot depune CV-urile începând de luni, 9 ianuarie, scrie Gazeta de Motru.

Potrivit unor informaţii din interior, reprezentanţi ai fabricii de cablaje auto de la Drobeta Turnu Severin, patronaţi de acelaşi investitor japonez, au venit luni la Târgu Jiu cu CV-uri tip pe care cei interesaţi să le completeze.

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, spune că activitatea ar urma să înceapă în luna mai a anului 2017. „Știu că lucrurile merg în direcţia bună, sper ca vremea să ţină cu ei şi să respecte programul pe care l-au stabilit, în luna mai să înceapă activitatea în prima hală de producţie. Din ce am discutat cu ei, după 9-10 ianuarie o să fie prezenţi în Târgu Jiu să vadă şi stadiul lucrărilor şi să stabilească graficul în ceea ce priveşte activitatea pe care o vor desfăşura cu luna mai”, a spus Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.
Investitorul, compania japoneză Sumitomo, va închiria hala de 5.000 de metri pătraţi. În primă fază vor fi angajaţi 500 de gorjeni, pentru ca mai apoi numărul total de salariaţi să fie de 1.500.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica