vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minori prinși la volan pe străzile din Craiova

Doi minori au fost depistați, ieri, în timp de conduceau pe străzile din Craiova, fără a deține permis pentru nici o categorie de autovehicule. Celor doi li s-a întocmit dosar penal.

”O echipă de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Secției 3 Poliție și jandarmi din cadrul G.J.Mb., în timp ce efectua serviciul de patrulare l-a depistat, în jurul orei 1:45, pe strada Putnei din Craiova, pe Z.R.,de 16 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Tânărului de 16 ani i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și ieri, 9 ianuarie, o patrulă de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova și jandarmi din cadrul GJMb Craiova, în timp ce executa serviciul de patrulare oprit pentru verificări, pe strada Drumul Jiului, un autoturism la volanul căruia a fost identificat M.M., de 15 ani, din Craiova.

Polițiștii craioveni au întocmit în cauză dosar de cercetare penală și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  fără a poseda permis de conducere.”

IPJ Dolj

Politica