vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Persoane fără adăpost transportate în centre

Având în vedere atenționările meteo și temperaturile extrem de scăzute din ultimele zile, polițiștii doljeni, în baza dispoziției transmise de comanda Inspectoratului, au urmărit și identificarea persoanelor  fără adăpost și a căror viață sau sănătate ar fi pusă în pericol ca urmare a lipsei unei locuințe încălzite.
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii din municipiul Craiova au identificat două persoane care fac parte din categoria persoanelor fără adăpost și au întreprins demersurile necesare internării în spații special amenajate.
 
Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Craiova l-au identificat pe D.ȘTEFAN, 33 de ani, din comuna Teslui, Dolj, într-o scară de bloc din cartierul Valea Roșie, cel în cauză  fiind condus la sediul secţiei în vederea transportării acestuia în cadrul centrelor de adăpost. În acest sens a fost solicitat un echipaj medical, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Dolj, care a transportat persoana în cauză la Centrul de primire a persoanelor fără adăpost ”Sfântul Vasile” în vederea internării.
 
Și polițiști de ordine publică din cadrul Secției 5 Poliție Craiova l-au identificat pe C.MARINEL, 30 de ani, persoană fără adăpost, care a fost condusă la sediul secţiei, de unde a fost preluată şi transportată de către un echipaj medical din cadrul S.A.J. Dolj la Centrul de Primire „Vasiliada” , din Craiova.
IPJ Dolj

Politica