vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina: 10 copii și 10 adulți, evacuați în urma unui incendiu

20 de persoane, dinter care 10 copii, au fost evacuate noaptea trecut dintr-un cămin de nefamiliști în Slatina, după ce un incendiu a izbucnit la subsolul clădirii.

Pompierii ISU Olt au intervenit cu o autospecială de stingere a incendiilor și un echipaj SMURD.

Intervenția pompierilor a început la ora 22.30 și s-a încheiat la 1.30, însă locatarii s-au putut întoarce în locuințe în jurul orei 23.30.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Incendiul s-a manifestat mocnit, la subsolul blocului, unde erau mari cantități de gunoi menajer și apă. Au fost mari degajări de fum la început și, în aceste condiții, 20 de persoane au fost evacuate dar acestea au revenit în camere de locuit după ora 23.30. Nu au fost pagube pentru că au ars numai gunoi menajer și diverse alte materiale aruncate în subsolul respectiv”, potrivit ISU Olt.

Focul a izbucnit în același bloc în care, săptămâna trecută, a avut loc un incendiu într-o garsonieră. Mare parte dintre persoanele care locuiesc în imobil, unul de garsoniere, în care a funcționat un cămin de liceu până acum câțiva ani, ocupă camerele fără forme legale de închiriere sau proprietate și nu plătesc utilități, scrie Agerpres.

Politica