Conecteaza-te cu noi

Dolj

Șase persoane, în spital cu răni grave provocate de petarde

Publicat

pe

Șase persoane au ajuns la urgența Spitalului Județean din Craiova, în noaptea de Anul Nou, cu răni provocate de petarde. Trei dintre acestea au suferit amputări de degete și sunt internate la Secția de Chirurgie Plastică.

Este vorba despre un pacient cu traumă cranio-cerebrală minoră, unul cu traumă facială și patru cu leziuni, traumatisme la nivelul mânilor. Trei dintre pacienți sunt cu amputații de degete. Sunt internați la Secția de Chirurgie Plastică pentru tratament chirurgical”, a declarat, pentru Jurnalul Olteniei, Cristiana Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Dolj.

Poliția face acum verificări pentru a stabili dacă folosirea articolelor pirotehnice s-a făcut cu respectarea legii.

Pe de altă parte, potrivit reprezentanților SJU Craiova, din noaptea de Anul Nou și până în prezent, 470 de persoane au ajuns în urgența Spitalului Județean din Craiova. Între acestea se află și un minor de 14 ani care a ajuns la spital în comă alcoolică și care acum este internat la Pediatrie. În total, cu probleme cauzate de alcool, s-au prezentat la spital șase peroane, dintre care patru minori. Medicii de la UPU au înregistrat și 8 victime ale unor accidente rutiere, dar și 12 agresiuni fizice.

© 2021. Toate drepturile rezervate.