joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ultimul meci din 2016 pentru baschetbalişti

Campionatul naţional masculin de baschet nu a intrat într-o pauză completă odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, iar SCM U Craiova este programată să îşi dispute ultima partidă din acest an în această seară, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Bănie. Formaţia olteană aşteaptă vizita echipei BC SCM Timişoara, gruparea ce ocupă poziţia a şasea în clasament, cu trei trepte mai sus decât trupa pregătită de Vladimir Vuksanovic. Craiovenii au obţinut în runda precedentă o victorie clară în faţa lui Municipal Olimpic Baia Mare, scor 99-70, asta după o serie serioasă de rezultate negative, perioadă în care formaţia olteană nu îşi găsea deloc ritmul. Nici adversara craiovenilor din această seară nu a mers excepţional în ultimele etape, înregistrând trei înfrângeri în ultimele cinci etape şi doar două victorii, cu Municipal Baia Mare şi, cel mai recent, cu Dinamo Bucureşti.

Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Timişoara, care a obţinut rezultate foarte bune până acum. Sper să facem un joc bun, să fim mulţumiţi de prestaţia noastră şi poate vom reuşi să şi câştigăm, mai ales că a venit şi Cătălin Burlacu”, a declarat antrenorul Craiovei, Vladimir Vuksanovic.

Tehnicianul Craiovei nu se va putea baza în duelul cu BC SCM Timişoara pe americanul Jamar Abrams, care a suferit o accidentare în timpul antrenamentului de vinerea trecută. Altfel, SCM U Craiova a renunţat la serviciile jucătorilor Marko Marinovic şi Dino Grigory, primul venit în această vară de la Steaua CSM Bucureşti, iar al doilea a colaborat doar două luni cu gruparea craioveană.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Burlacu a revenit în Bănie

Veteranul Cătălin Burlacu s-a întors la echipa craioveană după ce plecase în vară pentru a semna cu CSM Ploieşti. Se pare că lucrurile nu au mers bine pentru Burlacu la formaţia ploieşteană, acesta alegând să se întoarcă la SCM U Craiova din această iarnă. El va evolua pentru echipa olteană chiar din această seară, în meciul cu Timişoara, sperând să ajute echipa pentru a obţine o victorie.

Vreau să vin să ajut tot ce înseamnă fenomenul baschetbalistic de aici. Craiova a trăit şi trăieşte prin baschet, merită să fie din nou o echipă de top de la an la an. Voi juca în meciul cu Timişoara, va fi o partidă grea, însă sper să facem un joc bun. Aşteptăm să vină cât mai mulţi spectatori la meciul de mâine, să începem să umplem din nou sala. Am venit să facem treabă, să obţinem rezultate bune la Craiova”, a declarat Burlacu.

Încă un american în lotul Craiovei

Oficialii lui SCM U Craiova nu au stat degeaba în această perioadă, parafând deja primul transfer al iernii. Jucătorul de origine americană Tayloe Tayler a ajuns la o înţelegere cu clubul craiovean până la finalul acestui sezon. Noul baschetbalist al echipei din Bănie măsoară 1,93 m, evoluează pe postul de fundaş şi a jucat ultima dată pentru Bisons Liomaa, o echipă din campionatul Finlandei.

 

Politica