Conecteaza-te cu noi

Gorj

Pandurii, varianta low-cost

Publicat

pe

 

Dacă iarna trecută efectua cantonamentul în Spania, echipa gorjeană se va pregăti în Turcia, cu un lot format din multe repatrieri

Ameninţată cu falimentul, CS Pandurii Târgu Jiu se va despărţi în pauza competiţională de iarnă de jucătorii cu salarii mari, gen Lucian Sânmărtean, Ovidiu Herea, Liviu Antal, George Țucudean sau Filip Mrzljak, ultimul dorit de Dinamo Bucureşti. Oficialii gorjeni caută să-şi compleze lotul cu jucători cărora să le ofere maximum 1.000 euro / lună, iar în acest sens s-au gândit la câteva repatrieri. Atacantul Albert Voinea (24 ani, Unirea Târlungeni) sau fundaşul Ionuţ Tătaru (27 ani, FC Hermannstadt Sibiu) sunt doar doi dintre jucătorii lansaţi de de Pandurii, care se vor întoarce după o lungă perioadă la clubul din oraşul natal. Acestia au jucat mai mult la satelitul din Liga a III-a, iar acum au revenit acasă şi vor semna cu prima echipă. Salariile jucătorilor repatriaţi vor fi chiar mai mici decât plafonul stabilit. După ce s-a despărţit de Pandurii, gorjeanul Voinea jucat la Gloria Bistriţa, CSM Râmnicu Vâlcea (2012-2013 şi 2015-2016) şi CSU Craiova, pentru care a evoluat foarte puţin în returul sezonului 2013-2014, din Liga a II-a. Tătaru a mai jucat la CS Turnu Severin, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reşiţa şi Olimpia Satu Mare. Aceştia vor pleca, luna viitoare, cu Pandurii în cantonament, în Turcia, unde un stagiu e de 4 ori mai ieftin decât unul în Spania.

Nu putem merge în Spania, la un stagiu de 100 de mii de euro. În Turcia, cantonamentul ar costa 25-30 de mii de euro”, a precizat administratorul special Marin Golea.

 

© 2021. Toate drepturile rezervate.