sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

IPJ Dolj, la final de an

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a organizat, săptămâna trecută, o conferinţă de presă de sfârşit de an. Comisarul şef de poliţie Constantin Nicolescu a spus că anul care se încheie în câteva zile a fost unul cu realizări, dar şi cu greutăţi, având în vedere deficitul de personal cu care s-a confruntat instituţia în 2016.

Sperăm ca anul 2017 să fie unul mai bun pentru toată lumea”

Ne apropiem de sfârşitul anului 2016, un an destul de greu, spunem noi, dar avem şi destule realizări. Sigur că nu ne-a fost uşor, având în vedere fluctuaţia de personal pe care am avut-o, pentru că am avut foarte mulţi colegi care au ales pensionarea. A fost nevoie să organizăm concursuri pentru ocuparea locurilor care au rămas libere, concursuri din sursă externă. Am avut în primă fază, un concurs pentru ocuparea celor 16 funcţii de agenţi, a urmat al doilea concurs pentru ocuparea celor 23 de funcţii. E adevărat, ne-am axat, în mod deosebit, pe mediul rural, pentru că deficitul de personal aici îl înregistrăm, în principal. Mai mult decât atât, am organizat un alt concurs cu ocupare din sursă internă a funcţiilor de ofiţer rămase libere. Încercăm să facem faţă acestor mişcări de personal şi sperăm ca anul 2017 să fie unul mai bun pentru toată lumea şi să fie unul liniştit, fără probleme”, a spus comisarul şef.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a mulţumit şi presei pentru buna colaborare de pe parcursul anului.

Vreau să vă mulţumesc în numele meu, al colegilor poliţişti, pentru modul în care am colaborat pe parcursul anului 2016. Zic eu că a fost o colaborare bună, una transparentă. Vă mulţumim şi pentru momentele în care aţi înţeles că au fost perioade în care trebuia să ne axăm pe activitatea de poliţie şi a fost mult mai greu să comunicăm, dar zic eu că, în general, comunicarea a fost foarte bună. Cei doi colegi de la presă au reuşit să întreţină un dialog permanent cu dumneavoastră”, a mai declarat Constantin Nicolescu.

Politica