vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dosare penale pentru doi șoferi care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice

În data de 26.12.2016, în jurul orei 1130, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Galicea Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe D.J. 561 G, în apropierea intersecției cu D.N. 56, s-a produs un accident soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că L.GABRIEL, 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit mai multe materiale de construcții aflate în faţa unui depozit.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Băilești unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii doljeni au întocmit în cauză dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În aceeași zi, în jurul orei 17.45, lucrători din cadrul Politiei oraș Dăbuleni și al Postului de Politie Călărași, aflați în serviciul de patrulare, l-au depistat în trafic pe D.SANDU, 30 ani, din orașul Dăbuleni, Dolj în timp ce conducea o autoutilitară fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o concentrație alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul de 30 de ani a fost condus la Spitalul orășenesc Dăbuleni unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

 

Politica