joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj: Accident cu opt răniți, între Mârșani și Rojiște

În această dimineață, în jurul orei 08.30, pe DJ 604A, s-a produs un accident rutier în urma căruia opt persoane au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri s-a stabilit faptul că D. ROBERT,  de 41 de ani, din comuna Amărăștii de Jos, a condus un autoturism, pe DJ 604 A, din direcția Mârșani către comuna Rojiște, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers și a lovit un alt autoturism, condus de către B. CRISTIAN, de 47 de ani, din comuna Rojiște.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a lui S. MIHAI, 41 ani, din comuna Rojiște, pasager în al doilea autoturism și rănirea ușoară a altor șapte persoane, printre care și cei doi conducători auto, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, constatându-se că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă si continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a prosdus aceast accident rutier.

Politica