joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grav accident pe DN 6. Doi oameni au murit, iar 14 au ajuns la spital

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 14 au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs pe DN 6, în localitatea mehedinţeană Butoieşti. Într-unul dintre microbuze se aflau doljeni care se întorceau din Italia pentru a petrece sărbătorile acasă.

Accidentul a avut loc vineri dimineaţă pe DN 6, pe raza localităţii Butoieşti, judeţul Mehedinţi.

Şoferul unui microbuz, în care se aflau opt persoane şi care se deplasa dinspre Craiova spre Strehaia, ar fi adormit la volan şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt microbuz în care se aflau nouă persoane care se întorceau din Italia pentru a petrece sărbătorile acasă, în judeţul Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un conducător auto ce se deplasa dinspre judeţul Dolj către localitatea Strehaia din judeţul Mehedinţi, cel mai probabil a adormit la volan, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care se deplasa spre judeţul Dolj venind din Italia”, a declarat, pentru Jurnalul Olteniei, Robert Coman, şef Biroul Drumuri Europene şi Naţionale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi.

Şoferul microbuzului care a pătruns pe contrasens a decedat. În accident şi-a pierdut viaţa şi o persoană care se afla în celălalt microbuz, iar 14 oameni au fost răniţi.

10 victime au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe din Filiaşi şi 4 la Unitatea de Primiri Urgenţe din Drobeta Turnu Severin”, a precizat Raluca Ţîrcă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

Potrivit acesteia, o altă persoană care se afla într-unul dintre microbuze, a refuzat transportul la spital.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Politica