vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sirian, care a încercat să mituiască doi poliţişti craioveni, trimis în judecată

Un cetăţean sirian a fost trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a fost prins în timp ce încerca să mituiască doi poliţişti de la Biroul Poliţiei Rutiere al Poliţiei Municipiului Craiova pentru a nu-i întocmi dosar penal.

În fapt, în ziua de 16.10.2016, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) — Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a lui A.M.M., rezident român cu cetăţenie siriană, când oferea suma de 2.500 lei unui echipaj format din doi lucrători de poliţie din cadrul Biroul Poliţiei Rutiere al Poliţiei Municipiului Craiova, pentru a nu întocmi acte de cercetare penală cu ocazia depistării acestuia în trafic în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere valid.

Astfel, în noaptea de 15/16.10.2016, I.P.J. Dolj a sesizat S.J.A. Dolj cu privire la faptul că un conducător auto a promis, în mod repetat, suma de 800 euro, apoi a oferit suma de 2.500 lei unui echipaj format din doi agenţi de poliţie în scopul de a nu i se întocmi dosar penal şi a nu se lua măsurile legale care se impuneau.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii au refuzat categoric această ofertă şi, întrucât persoana depistată insista în oferirea sumei de bani, s-a dispus organizarea şi realizarea activităţii de prindere în flagrant”, arată anchetatorii.

Sirianul a fost arestat preventiv pe 17.10.2016, iar ulterior arestat la domiciliu, măsură menţinută şi în prezent.

 

Politica