Gonea cu 166 km/h pe Centura de Sud a Craiovei

 

Poliţiştii rutieri doljeni au organizat, în cursul zilei de duminică, pe principalele drumuri din judeţ, o amplă acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză.

Aceştia au depistat, conform unui comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, un şofer din Cârcea care gonea pe Centura de Sud a Craiovei cu peste 150 km/h.

În cadrul acţiunii, poliţiştii rutieri l-au depistat pe V.LIVIU, 48 de ani, din Cârcea, în timp ce conducea un autoturism pe Centura de Sud a Municipiului Craiova, cu viteza de 166 km/h, pe un sector de drum unde viteza era limitată la 50 km/h. Doljeanul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.125 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile”, transmite IPJ Dolj.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat, în total, 117 de abateri de natură contravenţională, pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în valoare de aproae 24.000 lei. Dintre acestea, 74 de sancţiuni au fost aplicate unor şoferi care nu au respectat regimul legal de viteză. De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, opt permise de conducere.

Populare

Recomandări

LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023 – VÂLCEA

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Risc mare de avalanșă în mai multe zone montane. Zăpada ajunge la 1-2 metri

Salvamontiştii anunţă că, începând de joi seară, până vineri...