miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atacul de la Berlin. Ministerul de externe: Nu avem nicio solicitare de asistenţă consulară din partea cetăţenilor români aflaţi la Berlin

Ministerul Afacerilor Externe a comunicat marţi că, până la acestă oră, nu a înregistrat nicio solicitare de asistenţă consulară din partea cetăţenilor aflaţi în Berlin, informează Mediafax.

„Până la acest moment nu a fost înregistrată nicio solicitare de asistenţă consulară din partea cetăţenilor români, iar Ambasada României la Berlin monitorizează în continuare situaţia, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară”, a precizat MAE.

MAE aminteşte că ministrul Lazăr Comănescu a condamnat atacul de la Târgul de Crăciun din Berlin, soldat cu morţi şi răniţi şi a adresat o scrisoare omologului german, în care a transmis „condoleanţe familiilor victimelor şi exprimă întreaga speranţă pentru recuperarea rapidă a persoanelor rănite”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel puţin 12 persoane au decedat, iar alte 48 au fost rănite, dintre care unele au suferit răni grave, după ce un camion înmatriculat în Polonia a lovit un grup de oameni, la un târg de Crăciun din Berlin, a anunţat Poliţia, care a precizat că ancheta indică un presupus atac terorist.

Politica