marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Altă zi, altă faptă bună în spiritul sărbătorilor

În data de 12 decembrie la sediul Sectiei 3 Politie Craiova, un  craiovean, cu spirit civic desăvarsit, s-a prezentat la sediul Sectiei 3 Politie Craiova, cu un telefon mobil, pe care l-a găsit cu o seara înainte, în zona blocului la D11, de pe strada Nanterre, din Craiova.

FLORIN R., de 35 de ani, din Craiova, nu a stat pe ganduri și a dus telefonul găsit polițiștilor craioveni, care au demarat imediat investigațiile, și in scurt timp au reușit să identifice persoana care l-a pierdut. Este vorba de o fetiță de doar 7 ani din Craiova. Aceasta a primit vestea, cum că telefonul său a fost gasit, cu mare bucurie.

Astăzi, 20 decembrie polițiștii craioveni l-au invitat la sediul  Secției 3 Poliție Craiova, pe craioveanul cu un spierit civic desăvârșit, dar si pe micuța care și-a pierdut telefonul pentru a și-l recupera.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cuvintele nu sunt sufucienete pentru a descrie bucuria copilei care și-a recăpătat telefonul mobil, spunând ca va avea mare grijă de acesta pe viitor.

Încă o dată suntem bucuroși că sunt încă astfel de persoane care pun faptele bune mai persus de un câștig personal.

Îl felicităm pe Florin pentru fapta sa, care a adus zâmbete pe chipul unui copil, și sperăm ca astfel de gesturi mici sa fie modele pentru celelalte persoane.

IPJ Dolj

Politica