A returnat banii găsiţi în bancomat

 

Un craiovean cu spirit civic desăvârşit a observat, în data de 8 noiembrie 2016, în fanta unui bancomat din cartierul craiovean Valea Roşie, o sumă de bani, 1.000 lei, pe care o altă persoană uitase să o ia. Craioveanul nu a stat pe gânduri şi a dus banii la Secţia 3 Poliţie Craiova. Este vorba despre fotoreporterul craiovean Tibi Bologh care, în dimineaţa zilei de luni, s-a întâlnit cu cel care uitase suma de bani în bancomat.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au reuşit să identifice persoana care i-a uitat, stabilind că este vorba despre un craiovean de 62 de ani.

Nu ştia că uitase banii în bancomat

Ca urmare, luni dimineaţa, poliţiştii craioveni l-au invitat la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova pe craioveanul care a uitat banii în bancomat, dar şi pe cetăţeanul model, Tibi Bologh, de 53 de ani, fotoreporter craiovean. Acesta este „un om care a pus spiritul civic mai presus de valorile materiale şi a preferat să ducă banii la unitatea de poliţie decât să încerce să şi-i însuşească pe nederept”, spun reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Nu mică i-a fost mirarea craioveanului, care a uitat banii în bancomat când a fost sunat de poliţişti şi chemat la secţie, cu atât mai mult cu cât acesta nu ştia despre banii uitaţi, ci credea că este vorba de o eroare bancară atunci când a văzut că îi lipsesc nişte bani din cont. Acesta nu a contenit cu mulţumirile la adresa craioveanului model şi a spus că va folosi banii returnaţi pentru a le cumpăra cadouri celor dragi.

Nu putem decât să-l felicităm pe Tibi Bologh pentru gestul său şi suntem mândri că în oraşul nostru sunt astfel de oameni cu spirit civic desăvârşit care ar trebui să fie un exemplu pentru toţi ceilalţi”, au mai transmis cei de la IPJ Dolj.

Populare

Recomandări

Risc mare de avalanșă în mai multe zone montane. Zăpada ajunge la 1-2 metri

Salvamontiştii anunţă că, începând de joi seară, până vineri...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...