vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copiii lui Harcău l-au cucerit pe Moş Crăciun

 

Grupele 2007 şi 2008 de la AS Sport Kids Drobeta au câştigat cea de-a doua ediţie a Cupei Moş Crăciun, desfăşurată în Polivalenta severineană

Spre deosebire de ediţia inaugurală, la turneul organizat de ACS Luceafărul Drobeta, cu sprijinul financiar al Primăriei Dr. Tr.Severin, au fost invitate şi celelalte echipe locale. Astfel, AS Sport Kids Drobeta, ACS Sporting Stars Drobeta şi ACS Academia de Fotbal Flavius Stoican Dr. Tr. Severin au luptat, la cele două categorii de vârstă, cu echipe din judeţele Gorj (LPS Târgu Jiu şi Pandurii Târgu Jiu), Olt (Atletic Slatina şi MCA Drăgăneşti Olt), Dolj (CSU Craiova) şi Caraş-Severin (Mundo Reşiţa), alături de bulgarii de la FK Pegas Vidin. Câştigătoare a fost AS Sport Kids Drobeta, care s-a impus la ambele categorii. Dacă la grupa 2007 a dispus, în finală, cu scorul de 4-0, de CSU Craiova, copiii antrenaţi de Dan Harcău au trecut, la grupa 2008, tot cu 4-0, de Luceafărul Drobeta.

„Sunt bucuros că am câştigat. E o performanţă să te impui, la un turneu, la ambele categorii de vârstă, ţinând cont că au fost echipe bune care au participat la această competiţie. Asta înseamnă că la clubul nostru se lucrează bine. Anul trecut n-am fost invitaţi, dar o să răspundem pozitiv pe viitor, dacă vom fi chemaţi”, a spus patronul AS Sport Kids Drobeta, Cornel Mihart.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La 2007, echipa sa a mizat pe: Mario Ibinceanu – Sebastian Nodea, Costi Boeţi, Denis Ţăroi, Fabian Tălpoşin, Fabian Enea, Dănuţ Butnariu, Luca Ianculescu şi David Băzăvan, iar la 2008 au jucat: Mario Ibinceanu – Dalion Munteanu, Ianis Doandeş, Cristian Iordache, Răzvan Safta, Denis Ţăroi, Mădălin Stoenică, Ayan Niţu şi Andreas Olarius. Ţăroi a fost desemnat cel mai bun jucător la U8, iar Ibinceanu a primit titlul pentru cel mai bun portar, la U9.

Anul trecut, Pro Junior Craiova s-a impus la grupa 2007, iar AS Dumbrăviţa Timiş a triumfat la 2008. Niciuna dintre câştigătoare nu s-a mai prezentat în 2016 la turneul de la malul Dunării. Pro Junior a fost angrenată la turneul final al Trofeului Gh.Ola, unde a obţinut medaliile de argint.

Puştii lui CSU Craiova, pe locul secund

p-14-juniorii-e-ai-craiovei-pe-locul-secundLa competiţia organizată în Drobeta Turnu Severin cu ocazia Crăciunului, au participat şi juniorii născuţi în 2007 ai formaţiei craiovene, care n-au reuşit să se impună în finală contra câştigătoarei Kids Severin, dar au obţinut medaliile de argint. În grupe, puştii pregătiţi de Bogdan Vrăjitoarea au înregistrat două rezultate de egalitate, cu acelaşi scor de 2-2, în compania Luceafărului Severin şi LPS Târgu Jiu, şi au învins în disputa cu FC Vidin, scor 7-0. Aceste rezultate au dus copiii craioveni în semifinale, fază în care au întâlnit Pandurii Târgu Jiu, echipă de care au trecut cu 1-0. În finală, CSU Craiova a pierdut în faţa formaţiei locale Kids Severin, scor 4-0, copiii lui Vrăjitoarea mulţumindu-se cu locul secund, plus un premiu individual obţinut de Gabi Măgărea, care a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului. Antrenorul Bogdan Vrăjitoarea a folosit următorii jucători la turneul severinean: Matei Vancea – Raul Forţan, Andrei Cârciumaru, Emanuel Afronie, Gabi Măgărea, Eduard Preoteasa, Mihai Băloi, David Naidin, David Burcea, Eric Pârvescu, Andrei Antonie, Daniel Predescu. 

 

Mircea OGLINDOIU, Cosmin LENGYEL-IONESCU

Grupa 2008

Seria A:

Sport Kids – Sporting Stars Drobeta 0-0

Luceafărul II – MCA Drăgăneşti Olt 1-1

Luceafărul – LPS Târgu Jiu 2-1

Luceafărul II – CSU Craiova 2-7

CSU Craiova – LPS Târgu Jiu 3-1

Luceafărul –CSU Craiova 1-0

LPS Târgu Jiu – Luceafărul II 1-0

CSU Craiova – MCA Drăgăneşti 1-1

Luceafărul – Luceafărul II 1-0

LPS Târgu Jiu – MCA Drăgăneşti 1-3

Seria B:

Academia F.Stoican – Mondo Reşiţa 1-1

Sporting Stars – Athletic Slatina 7-1

Mundo Reşiţa – Sport Kids 1-3

Sport Kids – Academia F.Stoican 2-0

Athletic Slatina – Mundo Reşiţa 1-2

Athletic Slatina – Sport Kids 0-1

Mundo Reşiţa – Sporting Stars 1-2

Sporting Stars – Academia F.Stoican3-0

Finala mică

Sporting Stars – CSU Craiova 3-0

Finala mare

Sport Kids – Luceafărul 4-0

Grupa 2007

Seria A

Luceafărul – Pegas Vidin 8-0

LPS Tg. Jiu – CSU Craiova 2-2

Luceafărul- CSU Craiova 2-2

Pegas Vidin – LPS Târgu Jiu 0-10

Pegas Vidin – CSU Craiova 0-7

Luceafărul – LPS Târgu Jiu 2-0

Seria B

Luceafărul II – Sport Kids 1-3

Pandurii – Luceafărul II 3-3

Sport Kids – Mundo Reşiţa 1-1

Pandurii – Mundo Reşiţa 6-1

Sport Kids – Pandurii 1-1

Luceafărul II –Mundo Reşiţa 1-5

Semifinale

Luceafărul – Sport Kids 1-2

Pandurii – CSU Craiova 0-1

Finala mică

Pandurii – Luceafărul 1-0

Finala mare

Sport Kids – CSU Craiova 4-0

Politica