vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Și ruşii trec graniţa fraudulos

Un cetăţean rus a încercat să treacă fraudulos graniţa în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Calafat. Bărbatul se ascunsese în portbagajul unei maşini, dar a fost găsit de poliţiştii de frontieră doljeni.

Rusul era dat în urmărire internaţională de către autorităţile cehe pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetăţeanul rus Vladimir E., în vârstă de 47 ani, la volanul unui autoturism marca SAAB, înmatriculat în Estonia. Acesta era însoţit de cetăţeanul estonian Anatoli P., în vârstă de 47 ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns în portbagajul maşinii, un bărbat, care nu avea documente de identitate asupra sa.

În urma verificărilor efectuate în comun cu poliţiştii de frontieră bulgari a rezultat că persoana în cauză este cetăţeanul rus Marian K., în vârstă de 40 ani. Totodată, s-a stabilit că bărbatul era căutat de autorităţile din Cehia, în vederea arestării şi predării, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, alertă emisă la data de 28.06.2016”, potrivit Poliţiei de Frontieră Dolj.

Conform protocolului româno-bulgar, cei trei cetăţeni au fost predaţi poliţiştilor de frontieră bulgari, care vor continua cercetările în cazul lor şi vor dispune măsurile legale ce se impun.

Politica