miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

”Protejază-ți locuința și afacerea! Trăiește în siguranță!”

Astăzi, 14 decembrie a.c., între orele 10.00 – 11.00, la sediul Secţiei 5 Poliţie a avut loc o întâlnire la care au participat poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – I.P.J. Dolj, poliţişti de proximitate şi de la Compartimentul Sisteme de Pază din cadrul Secţiei 5 Poliţie, alături de care au fost prezenţi specialişti din cadrul Asociaţiei Române pentru Tehnică de Securitate şi oameni de afaceri care administrează societăţi comerciale care au sediul social sau punct de lucru pe raza Secţiei 5 Poliţie.

Întâlnirea face parte din activităţile ce se desfăşoară în cadrul Campaniei „PROTEJEAZĂ–ŢI LOCUINŢA ŞI AFACEREA! TRĂIEŞTE ÎN SIGURANŢĂ!” care are drept scop diminuarea numărului de furturi din locuinţe şi din societăţile comerciale, campanie în care IPJ Dolj este partener cu Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate, din partea căreia au fost prezenţi trei specialişti în sisteme de pază, alarmare şi sisteme de supraveghere.

Deasemenea, poliţiştii Secţiei 5 au invitat la activitate şi au fost prezenţi 23 de directori sau administratori de societăţi comerciale cărora le-au fost prezentate cele mai noi metode şi mijloace tehnice de protecţie împotriva efracţiei, sisteme de supraveghere video sau variante de contracte disponibile pentru a fi încheiate cu societăţi specializate de pază şi protecţie, precum şi ultimele noutăţi legislative în domeniu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Discuţiile au fost interactive, extrem de eficiente şi au lămurit multe aspecte neclare ridicate de oamenii de afaceri prezenţi la întâlnire, iar împreună cu poliţiştii din cadrul CAPC vor fi efectuate demersuri pentru organizarea de întâlniri similare cu alte persoane care fac parte din publică „ţintă” al Campaniei „PROTEJEAZĂ–ŢI LOCUINŢA ŞI AFACEREA! TRĂIEŞTE ÎN SIGURANŢĂ!”.

IPJ Dolj

Politica