Cârcea a sărbătorit primul loc

Date:

 

Gruparea de lângă Craiova a organizat masa festivă la finalul unui an fotbalistic în care a arătat că este cea mai în forma echipă din competiţie.

Deşi a intrat în vacanţă de aproape două săptămâni formaţia de pe primul loc al ligii a 4-a Dolj, Viitorul Cârcea a organizat la finele săptămânii trecute o masă festivă binemerită pentru jucători. Gruparea din Cârcea a avut un an fotbalistic extraordinar în care a fost la un pas să ajungă la barajul de promovare, un gol în derbiul de la Cetate fiindu-i suficient pentru a se duela cu cei de la Șirineasa, iar în acest sezon cu doar două mici sincope o remiză pe teren propriu cu Tractorul Cetate şi un eşec la Segarcea, 0-1, cu Progresul.

Băieţii au meritat acest banchet. A fost un an bun pentru clubul nostru care a arătat că reprezintă o forţă la nivelul judeţului. Ediţia trecută am fost la un pas să mergem la baraj, dar ne-am trezit pe final de play-off, iar acum suntem echipa cea mai îndreptăţită să fim al finele anului pe primul loc. Avem un grup de jucători cu experienţă care au jucat până la nivelul ligii secunde şi în liga a 3-a şi care au demonstrat că au mare caracter şi atitudine. Păcat că am pierdut acele puncte cu Segarcea şi Cetate, pentru că acum aveam maximum de puncte. Suntem o echipă care ne place să jucăm ofensiv, asta o arată şi numărul de goluri marcate, media de peste 4 goluri pe meci nu este la îndemâna oricui. Am avut prestaţii excelente începând cu acel meci de la Işalniţa care a fost un preambul pentru ceea ce a urmat în continuare”, a declarat antrenorul grupării din Cârcea, Ionuţ Țiclea.

Acesta consideră că lupta pentru întâietate nu este încheiată, iar din primăvară echipele care vor să acceadă în play-off se vor mobiliza şi mai mult în jocurile cu formaţia sa.

Această poziţie din clasament ne responsabilizează şi mai mult pentru anul viitor, unde meciurile vor fi la fel de grele. Işalniţa, Bechetul şi Segarcea, chiar şi Cetate nu vor depune armele pentru că sunt sigur că vor ţinti şi ele prima poziţie. Debutăm în primăvară cu un meci important cu Progresul Segarcea, un joc în care trebuie să facem uitat eşecul din tur şi sunt convins că vom reuşi să debutăm cu dreptul în noul an”, a afirmat Țiclea. Gruparea din Cârcea a avut în acest sezon un lot format din: Aramis Dragomir, Ionuţ Gălan, Alex Socol – portari; Ștefăniţă Stuparu, Cătălin Nuţă, Ionuţ Trancă, Claudiu Mirea, Sergiu Adrian Pârvu, Marian Niţă, Bogdan Pitulice, Adrian Dumitraşcu, Bogdan Chirea, Lucian Doru Ignat, Cosmin Sârmon, Valentin Dicu, Ionuţ Dicu, Ionuţ Alămiţă, George Buciuman şi Adrian Dragu – jucători de câmp. Programul primei runde de anul viitor, una care trebuie să se joace pe 3 decembrie, dar a fost amânată din cauza vremii nefavorabile, va fi: Știinţa Malu Mare – Arena Bulls Preajba, Dunărea Calafat – Ajax Dobroteşti, Viitorul Cârcea – Progresul Segarcea, Recolta Ostroveni-Tractorul Cetate, Știinţa Danubius Bechet – Metropolitan Işalniţa şi Unirea Leamna – Luceafărul Craiova

Clasament

1. Viitorul Cârcea 15 13 1 1 71-15 40

2. Metropolitan Işalniţa 15 12 2 1 43-13 38

3. Știinţa Danubius Bechet 15 10 3 2 51-20 33

4. Tractorul Cetate 15 9 4 2 64-26 31

5. Progresul Segarcea 14 9 3 2 56-24 30

6. Recolta Ostroveni 15 6 3 6 30-46 21

7. Luceafărul Craiova 14 5 1 8 23-33 16

8. Unirea Leamna 15 3 4 8 24-46 13

9. Ajax Dobroteşti 15 3 1 11 24-52 10

10. Arena Bulls Preajba 15 2 2 11 23-60 8

11. Dunărea Calafat 15 2 1 12 25-56 7

12. Știinţa Malu Mare 15 2 1 12 18-61 7

Share post:

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

După zilele caniculare, vremea devine instabilă! Vor fi vijelii și grindină

Vremea va rămâne foarte caldă în următoarele două zile. Codul...

Alexandru Ișfan este încă pe lista CSU! La ce echipă și-ar dori jucătorul să presteze!

După ce au adus numai jucători liberi de contract,...

Pepe Bauza e netransferabil: „Am avut ofertă de 2 milioane și nu l-am dat”

Marele absent al derby-ului FCU - CSU este bijuteria...

Mehedinți. Jandarmii au scos un șarpe din canalizarea unei case

Jandarmii mehedințeni au scos un șarpe din canalizarea unei...