vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD Dolj se așteaptă la un scor „istoric” 

PSD Dolj se așteaptă la un scor „istoric” cu „6 în față” în urma alegerilor de duminică, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, candidat de pe prima poziție a listei PSD Dolj pentru Camera Deputaților, precizând însă că o cifră reală este așteptată luni dimineață după centralizarea voturilor.

Noi așteptăm un scor cu „6” în față care, oricum, va fi un scor istoric pentru PSD Dolj. Desigur însă mai important decât orice este un scor bun la nivel național astfel încât să putem să formăm guvernul chiar și într-un parteneriat cu ALDE. Eu sunt unul dintre garanții că ceea ce am promis în această campanie electorală se va și întâmpla”, a afirmat Olguța Vasilescu.

Și președintele organizației județene a partidului, Claudiu Manda, candidat la Senat a declarat că în județul Dolj, PSD are rezultate mai bune decât cele la nivel național.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La nivelul județului Dolj rezultatele sunt mai bune decât cele pe țară, așa a fost de fiecare dată. Ne luptăm în continuare să fim județul cu cel mai mare număr de voturi pentru PSD, cu cel mai mare procent și probabil cu cel mai mare număr de mandate pentru PSD, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților. Este o victorie nu a PSD, ci mai degrabă a României și ne așteptăm la patru ani de prosperitate și de o creștere economică pe care să o simtă românii în buzunarul lor, nu doar pe cifre”, a declarat liderul PSD Dolj.

Liderii PSD Dolj sunt convinși că  vor obține, înainte de redistribuire, 2 mandate de senator și 6 de deputat.

Politica