joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PNL Dolj se pregătește pentru alegeri locale

În urma alegerilor pentru Parlamentul României, organizate duminică, liberalii doljeni au declarat, într-o conferință de presă, că vor face o analiză a organizațiilor partidului, lăsând de înțeles că nu sunt mulțumiți de rezultatele obținute. Pe de altă parte, liberalii doljeni se pregătesc, deja, de alegeri locale, fiind convinși că Olguța Vasilescu va renunța la Primăria Craiova pentru Parlament.

“Sunt primele alegeri parlamentare pe care le traversăm ca un nou Partid Naționa Liberal rezultat din fuziunea a două partide. Poate că nu au fost armonizate suficient forțele, astfel încât să reușim ceea ce ne-am propus, dar în continuare așteptăm numărătoarea paralelă a voturilor. Sunt foarte interesat și de rezultatul pe care îl avem și la nivelul județului Dolj. Nu rămâne, în continuare, decât să regândim pentru ceea ce urmează pentru că imediat după ce se finalizează aceste alegeri, trebuie să ne pregătim de alegerile pentru Primăria municipiului Craiova, trebuie să facem o analiză pe fiecare organizație în parte, în funcție de rezulatetle care s-au obținut, vedem unde am greșit și trebuie să eliminăm acele greșeli, vedem ce am făcut bine și trebuie să amplificăm acest bine astfel încât PNL să-și recapete poziția pe care o merită din plin în politica românească. Este partidul care întotdeauna când României i-a fost greu a luat decizii cruciale pentru istoria României, iar în momentul de față vă asigur că vom redeveni, iarăși, Partidul Național Liberal, care va fi așezat pe treapta cea mai înaltă a politicii românești”, a spus Nicolae Giugea, președinte PNL Dolj.

Acesta a adăugat că liberalii sunt “100% siguri” că Olguța Vasilescu va alege funcția de deputat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Din păcate, noi nu avem estimări la nivelul județului Dolj. Știu că la un moment dat era ceva pe Craiova unde aveam estimat un 23%, ceea ce nu am garanția că s-ar fi finalizat la nivelul Craiovei cu un astfel de scor. Când vom avea rezultate, vom comunica”, a mai spus Nicolae Giugea.

Senatorul liberal Mario-Ovidiu Oprea a adăugat: “Am fost foarte atent la ce a declarat domnul Dragnea, a spus că românii au votat pentru a nu mai fi manipulați. Cum să spună așa ceva când la Dolj are pe listă pe cineva care spune că stă doar ca să împingă partidul și ne vom trezi astă seară sau mâine cu declarația că va pleca la Parlament. Cine plăteșete pentru această alergătură în zig-zag a doamnei primar, cine plătește turul de scrutin de anul viitor pentru că nu știu dacă dumneavoastră vi se pare normal să fie plătit din banii publici acest tur de scrutin de anul viitor când au trecut doar șase luni de zile de la alegerile locale și până acum. Cum să spui că românii au votat ca să nu mai fie manipulați când noi, mergând în teritoriu, prin comunele județului am întâlnit numai oameni care ne spun că votează PSD-ul pentru că liberalii le taie salariile și pensile? Asta nu e manipulare, astea nu sunt o grămadă de voturi care sunt câștigate așa printr-o manipulare crasă și minciuni?”, a spus Mario-Ovidiu Oprea.

 

Politica