miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ioan Pavel Surdu, din nou, în arest

Trimis în judecată, în judecată, sub control judiciar, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă fără drept şi portul de cuţit fără drept, Ioan Pavel Surdu a ajuns din nou în arest. Acesta a încălcat obligațiile stabilite de instanța care l-a plasat sub control judiciar.

Aseară, poliţişti din cadrul I.P.J. Dolj – Serviciul de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Craiova faţă de S.ION PAVEL, 34 de ani, din municipiul Craiova. Mai exact, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Dolj au sesizat instanța de judecată cu privire la faptul că tânărul a încălcat cu rea-credinţă obligaţiile stabilite de instanţă într-un dosar penal privind controlul judiciar, respectiv obligația de a nu comunica, direct sau indirect, cu una dintre persoanele menționate în încheierea prin care s-a dispus măsura controlului judiciar. Craioveanul de 34 de ani a fost încarcerat în CRAP Dolj.”- IPJ Dolj.

Acesta a fost găsit de oamenii legii într-un bar împreună cu mai multe persoane cu care nu avea voie să intre în contact.
Surdu este acuzat că, împreună cu mai multe persoane, a mers la petrecerea organizată, pe 1 iunie, de Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, un bar din Craiova, și a făcut scandal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La un moment dat, persoana vătămată, Lazăr Andrei, a auzit pe unul dintre prietenii săi spunând: «Bă, ăla nu e Michel?», apoi s-a întors să vadă ce se întâmplă, moment în care i-a văzut pe inculpaţii Deculescu Mihai, poreclit Michel şi pe Vitan Sandu, poreclit Gârmanu, care aveau fiecare câte un cuţit în mână, lung de circa 40 de centimetri. Cu aceeaşi ocazie l-a auzit pe Michel când a zis: «Lazăre, ce căutaţi mă aici? Vă omor!», iar pe partea stângă l-a văzut pe inculpatul Surdu Ion Pavel care avea în mână un pistol cu care a început să tragă în direcţia lui“, au reţinut procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Anchetatorii au mai stabilit că inculpatul Vitan Sandu, poreclit Gârmanu, dar şi Mihai Deculescu, au încercat să îl taie pe Andrei Lazăr cu un cuţit. Printre atacatori s-a numărat şi Charlie (unul dintre liderii facţiunii Sezione Ultra).

La fața locului, anchetatorii au găsit la nouă tuburi de cartuşe, dintre care două de calibrul 9 mm, cinci de calibrul 10X22T şi două de calibrul 8 mm.

Politica