vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: CIOLOȘ NU MAI VREA SĂ FIE PRIM-MINISTRU

Declaraţiile domnului Cioloş privind autostrăzile sunt făcute să enerveze pe toată lumea. Guvernul 000 (trei nule) loveşte din nou

Constatăm că noua strategie personală a domnului Cioloş este aceea de a nu mai fi pus în situaţia de a mai forma un nou cabinet, după alegerile din 11 decembrie. Ceea ce este un lucru bun pentru România.

Recentele sale declaraţii privind succesul guvernului său în materie de autostrăzi îl plasează, pe încă premierul României, într-o zonă de suprarealism construit pe ridicol şi exces de incompetenţă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Guvernul său nu a inaugurat nici măcar 1 km de autostradă în 400 de zile de guvernare. Nu a făcut niciun pas înainte pe proiectele prioritare din Masterplanul de Transport-Târgu Mureş-Iaşi, Piteşti-Craiova sau Comarnic-Braşov.

Ne întrebăm cum poţi manifesta atâta emfază electorală, tu premier tehnocrat, pe un subiect – Autostrăzi în România- pentru care nu ai semnat niciun contract, iar faza de refacere a licitaţiilor este blocată în stadiul incipient.

După eşecul Legii Salarizării şi eşecul absorbţiei banilor europeni, eşecul în materie de infrastructură întregeşte nefericitul şi păgubosul ”triunghi al Bermudelor” guvernării Cioloş.

Vestea bună este că acest guvern are zilele numărate pe degetele de la două perechi (zdravene) de palme…

Comandat de ALDE Dolj, CUI mandatar financiar 11160008. Executat de SC INTER REGIONAL MEDIA SRL-D

Politica