vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se caută organizator pentru Revelionul din Craiova

Primăria Craiova a scos la licitație serviciile de organizare a Revelionului 2016-2017, un contract care are o valoare estimată de 96.142,50 de lei fără TVA, în funcție de care se vor elabora și evalua ofertele.

Contractul are trei componente, după cum se arată în caietul de sarcini postat pe site-ul primăriei. Este vorba despre un spectacol live care ar urma să se desfășoare între orele 22:30 și 00:30 și care ar urma să fie organizat pe str. A.I. Cuza, în zona Universității. Cine va câștiga contractul va trebui să se ocupe și de artiștii care urmează să cânte.

Vor concerta 3-4 artiști/formații de muzică ușoară, dintre care cel puțin 2 artiști/formații să fie de notorietate, difuzați în prezent atât la radio, cât și pe TV și să aibă cel puțin un album lansat”, se arată în caietul de sarcini, unde este specificat că trebuie să fie contractat și un prezentator.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cea de-a doua componentă o reprezintă dotările sceno-tehnice, iar cea de-a treia este spectacolul pirotehnic, adică tradiționalul foc de artificii, care ar urma să dureze cinci minute.

Ofertele pot fi depuse până pe data de 8 decembrie, dată la care vor fi și deschise.

Politica