joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Explozie într-un bloc din Severin. Două persoane au fost rănite

O puternică explozie s-a produs, vineri dimineață, într-un bloc din Drobeta Turnu Severin. Două persoane au fost transportate la spital cu arsuri de gradele II și II. Suflul exploziei a fost puternic, o fereastră a locuinței fiind spulberată.

Explozia s-a produs, în jurul orei 7, în urma unei acumulări de gaze, într-un apartament de la etajul III al unui bloc din cartierul severinean Schela.

În urma deflagrației a izbucnit și un incendiu la o saltea de pat, dar focul a fost stins de proprietari. Oamenii au fost însă răniți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am fost solicitați să intervenim la o deflagrație de gaze produsă într-un apartament dintr-un bloc de locuințe din cartierul Schela. La locul evenimentului s-a deplasat o ambulanță SMURD, o autospecială cu apă și spumă și opt pompieri militari din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin. Deflagrația a fost urmată de un incendiu local dar a fost stins imediat. Două persoane au suferit arsuri de gradele I și II pe suprafața corpului și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului de Urgență din Drobeta Turnu Severin”, a declarat Raluca Țîrcă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți.

În urma exploziei, izolația exterioară a locuinței a fost afectată în proporție de 75%.

Politica