joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Crimă la Palilula. Trei oameni au murit

Doi doljeni din Palilula au fost împușcați mortal, iar alți doi au fost răniți de un tânăr, de 28 ani, din Timișoara. Agresorul s-a sinucis. Incidentul a avut loc vineri seara în localitatea doljeană Palilula.

Tânărul, de 28 ani, din Timișoara, venise în Palilula la concubina sa. Potrivit martorilor, tânărul era în general retras. Vineri a început însă să se certe cu doi vecini, tată și fiu. Conflictul a degenerat iar tânărul a scos un pistol confecționat artizanal cu care i-a împușcat pe cei doi, apoi a împușcat alți doi oameni, după care s-a sinucis. Primii doi doljeni pe care i-a împușcat au decedat.

Primarul din Bucovăț, comună de care aparține Palilula, spune că nu știa dacă agresorul locuia efectiv în localitate, sau se afla în vizită.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Știu că a fost plecat împreună cu concubina sa în Germania. Acum o lună bunica fetei a venit la Primărie să le facă acte pe casă. El nu prea avea contact cu vecinii. Acum a avut o altercație cu cei doi pe care i-a omorât și apoi a ieșit pe drum și a tras după lume”, afirmă primarul comunei Bucovăț, Marius Cristian Tuță.

Primarul a mai spus că în subsolul casei în care tânărul locuia cu concubina anchetatorii ar fi găsit un atelier de confecționat arme artizanale.

Victimele care au decedat sunt Ion și Fabian Trandafir, tată și fiu. Alți doi bărbați au ajuns la spital, unul împușcat în antebraț, altul în obraz.

Atacatorul, Dragoş Furtună, în vârstă de 28 ani, din Timișoara s-a sinucis, împușcându-se în cap.

Politica