sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bacăul a luat un punct Craiovei la volei

Voleibaliştii lui Pascu au făcut un meci slab pe teren propriu în intermediara de miercuri, contra Știinţei Bacău, o echipă modestă în comparaţie cu campioana României. Totuşi, băcăuanii au câştigat un punct în Bănie, pe fondul unei prestaţii instabile a formaţiei oltene. SCM U Craiova s-a impus în cele din urmă cu scorul de 3-2 în faţa Știinţei Bacău, obţinând doar două puncte din acest joc, după ce oaspeţii au adjudecat setul doi şi setul patru cu scorul de 25-23. Craiovenii au fost la conducerea meciului în primul şi al treilea set, când s-au impus cu 25-21 şi 25-16, dar lipsa de constanţă în joc a făcut ca echipa din Bacău să egaleze de fiecare dată şi să ducă meciul în decisiv, acolo unde elevii lui Pascu nu au mai greşit, dar au securizat destul de greu victoria, cu 15-13. Antrenorul echipei craiovene a fost total nemulţumit de evoluţia băieţilor în faţa Știinţei Bacău, fiind dezamăgit de prestaţia unor jucători.

A fost un meci foarte slab al nostru, pe un fond de neconcentrare, de desconsiderare a adversarului, chiar pe un fond de vedetism, iar în momentul în care i-am dat adversarului posibilitatea să joace, nu am fost puternici din punct de vedere psihic şi am pierdut un punct foarte preţios. Sunt total nemulţmit de prestaţia echipei, sunt mulţi jucători care mă dezamăgesc şi este foarte greu să sper la un joc mai bun, având în vedere că avem mai multe partide slabe decât bune”, a declarat Dănuţ Pascu.

SCM U Craiova va evolua astăzi, de la ora 18.00, în fieful Unirii Dej, pentru ultima etapă a turului de campionat. Altfel, echipa feminină de volei a SCM U Craiova şi-a respectat norma din fiecare etapă, aceea de a suferi o nouă înfrângere. Fetele pregătite de Daniel Săvoiu au pierdut în faţa Știinţei Bacău fără drept de apel, scor 3-0 (25-12, 25-8, 25-12).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu este primul meci pe care îl pierdem  din serviciu. Încep să mă obişnuiesc cu durerea, începe să mi se pară ciudat când construim, pentru că ori nu putem mai mult, ori nu ne pasă, să greşim preluările din serviciu mi se pare incredibil”, a declarat Daniel Săvoiu, antrenorul formaţiei feminine craiovene de volei.

Sâmbătă, craiovencele se vor deplasa pe terenul formaţiei CSU Medicina Târgu Mureş, meciul fiind programat de la ora 18.00.

Politica