vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

”Winter Bazaar” la Teatrul National ”Marin Sorescu”

Avand in vedere ca Teatrul National ”Marin Sorescu” si-a deschis portile pentru activitati creativ-educative, Asociatia CAROUSEL PROJECT, cu acordul si in parteneriat cu institutia de cultura amintita, va desfasura in luna decembrie doua expozitii de manufactura ”Winter Bazaar”, in intervalele 2 – 5 decembrie si 16 – 19 decembrie.

Cele doua evenimente vor fi organizate, de asemenea, in colaborare cu Lumea Jucariilor Bebeti, Cercetasii Romaniei si Magic Hobby si vor cuprinde: targ de manufactura cu peste 25 de artisti romani – haine, bijuterii, decoratiuni si accesorii home décor de sezon, realizate manual din sticla, lemn, piele, hartie, tesaturi, produse si jucarii pentru copii, demonstratii de manufactura si design romanesc, ateliere creative pentru copii, ateliere de joaca Bebeti, precum si campania umanitara organizata de Asociatia CAROUSEL PROJECT – ”Cufarul cu cadouri”, cu donatii de jucarii si carti pentru copiii defavorizati.

Prima expozitie va incepe vineri, 2 decembrie si va avea loc in foaierul Teatrului National ”Marin Sorescu”, se va desfasura pe parcursul a 4 zile, incheindu-se luni, 5 decembrie, in seara de Mos Nicolae. Programul zilnic este de la 10.00 la 21.00, iar intrarea este libera. Vor expune artisti locali, dar si manufacturieri din Teleorman, Baia Mare, Bucuresti, Cluj, Sibiu, Brasov. Atelierele creative de sezon pentru copii se vor desfasura in cadrul expozitiilor, zilnic, intre orele 11.00 – 15.00 si 16.00 – 18.00, toti participantii primind din partea organizatorilor cadouri surpriza. Atelierele de joaca vor fi permanente, pe tot parcursul expozitiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mentionam ca targul ”Bizarre Bazaar” este prima expozitie cu vanzare de obiecte handmade care a avut loc in Craiova, fiind organizat de Asociatia CAROUSEL PROJECT inca din anul 2012 si reunind tineri – elevi si studenti creativi – care au fost promovati permanent pentru talentul lor artistic. In cadrul numeroaselor editii desfasurate pana acum, au fost organizate spectacole, ateliere de creatie, precum si campanii umanitare pentru persoane aflate in nevoie – copii internati la Clinica de Oncopediatrie a Spitalului de Urgenta Craiova, copii si tineri de la Scoala Speciala ”Sf. Mina”, dar si cazuri individuale. Si la aceste doua editii, beneficiari ai evenimentelor vor fi copiii defavorizati din Craiova.

 

Politica